Skocz do zawartości

[dystans] ile km. przejeżdżacie rocznie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rok się kończy, wiec można go podsumować. Proste pytanie ile kilometrów rocznie przejeżdżacie?

Ja po długiej (15-letniej) przerwie zacząłem znowu jeździć. W styczniu kupiłem rower, powoli od lutego zacząłem, a od maja już tak na poważnie. Nabiłem w tym roku 6000 km. pewnie w przyszłym będzie więcej, ale ten podsumowuję 6 kkm. A u Was?

Napisano

Ładny wynik. Dużo zależy od tego jak kto jeździ. U mnie około 7kkm samych treningów i wyścigów (mtb)+ jakieśtam wycieczki z rodzinką, dojazdy do szkoły 200km na miesiąc, koło 2000 rocznie. W sumie myślę że jakieś 11/12tys km robię. Jak ktoś jest wyprawowcem i trzaska toury dwutygodniowe po 100+ dziennie to wiadomo że może wyjść więcej. Szosowcy też zwykle większe przebiegi.

Napisano

Ale tam chodzi o oocenę postępów jednego forumowicza i temat tylko pływa obok tego co tutaj, a tutaj tylko prosto i na temat.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mam taką propozycje, oprócz podanych kilometrów podajcie czy to mtb czy szosa .... itp.

Myślę, że wtedy takie zestawienie będzie ciekawsze i bardziej porównawcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...