Skocz do zawartości

[amortyzator]RST Aerial vs Raidon LO-R

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Ten RST to klocek o goleniach 30mm, bierz raidona a najlepiej model na 2014 bo ten raidon to starszy epicon, bo nastąpiła upgradeacja modeli.

Napisano

Prosiłbym o pomoc w wyborze a nie dążenie do niczego. Wymiana na tarcze to za duży koszt i nie mam takiego budżetu, żeby zmieniać piastę, hamulce i amor kupić

• Mod Team
Napisano

Facet zdecyduj sie ... bo widzę ze po świętach zostawiłeś swoją jednostkę centralną pod choinką ... mowie ci bierz raidona, ty biadolisz ze ma pivoty, no to mowie poszukaj sobie takiego bez, a ty ze przechodzenie na tarcze jest kosztowne ... coś ty brał?

Konkretnie , jaki pieniądz, jaki system hamownia? bo widzę ze się nie dogada. Już pomijając fakt, ze podałeś widelce z i bez pivotów, z czego można wnioskować ze posiadasz tarcze.

Napisano

Nie wierzę, że jesteś moderatorem ;o Napisałem informacyjnie, że tylko pivoty, bo jak widać nie potrafisz się tego domyślić po tych linkach, które podałem wyżej. OBA amorki posiadają mocowanie hamulca v-brake (piszę jak byk), pomijając fakt, że jesteś moderatorem każdemu się to może zdarzyć :) Twoja odpowiedź mi wystarczy postawiłeś na raidona i takiej pomocy chciałem a nie kłótni..

Napisano

Wiem sprawdzałem, dlatego też na jeden z amorków, które podałem wyżej wybór padnie. Rst ma lepsze i ładniejsze golenie niż raidon (chyba że się mylę), ale i tak chyba na raidona postawię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...