kabudza Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Doszedłem do wniosku, że w mojej rowerowej garderobie brakuje mi jakiejś ocieplonej bluzy chroniącej przed wiatrem. Co sądzicie o MIMO DESIGN ZEN WIND. Kurtki będę używał w czasie 1,5 - 2 godzinnych treningów mtb. Pod kurtką planuję mieć jedną z koszulek termoaktywnych które posiadam. 1) Myślicie, że spełni swoje zadanie jako zewnętrzna warstwa odzieży? 2) Jakie są Wasze doświadczenia z użytkowaniem tej kurtki? 3) Jakie są Wasze propozycje podobnych bluz z windstopperem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 To jest bluza ocieplana i w temp. do 0*C powinna spełniać swoje zadanie ale za niższą cenę kupisz bluzę innej firmy o tych samych parametrach. Jeśli chodzi o kurtkę, to do 300 zł trafisz coś fajnego. Sam kupiłem kurtkę w BCM Novatex model Mawson i jestem zadowolony (przecena 50% w sklepie stacjonarnym ) Na temp. poniżej 0*C zakładam bieliznę termo, bluzę ocieplaną i w/w. kurtkę i jest ok a udało mi się zmieścić w budżecie 300 zł za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Po pierwsze: ta kurtka nie posiada windstoppera tylko jakąś inną membranę. Po drugie: Mimo za takie pieniądze? W zbliżonej kwocie można kupić np. na allegro kurtki (nowe) renomowanych producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabudza Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Czy mogę prosić o propozycje? Jest tyle możliwości, że szczerze mówiąc nie wiem co wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.