Kakadu90 Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Witam drodzy forumowicze mam do was pytanie jaki polecacie sklep a zarazem jednocześnie serwis rowerowy w trójmieście? Taki do którego amcie zaufanie i się nei zawiedliście na obsłudze. Najlepiej Gdynia lub Sopot. Nie koniecznie Gdańsk Może być Żukowo i Kartuzy lub inne wioski.
Kakadu90 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Troszkę daleko, ale dzięki za sklep. Jakieś inne propozycje?
karolik0 Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Ja popieram @tomekvolvo240, jeszcze mnie tam nie zawiedli. Jeżeli chodzi o sklepy gdyńskie i sopockie dużego doświadczenia nie mam.W Gdańsku większą część omijam z daleka ze względu na fatalną obsługę bądź astronomiczne ceny i odwiedzam tylko w razie wyższej konieczności.
artex232 Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Również polecam Tysar Opłaca się jechać nawet taki kawałek
Kakadu90 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 No jak 3 osoby polecą to chyba będzie trzeba jechać te 30 km.
race Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Witam drodzy forumowicze mam do was pytanie jaki polecacie sklep a zarazem jednocześnie serwis rowerowy w trójmieście? Taki do którego amcie zaufanie i się nei zawiedliście na obsłudze. Najlepiej Gdynia lub Sopot. Nie koniecznie Gdańsk Może być Żukowo i Kartuzy lub inne wioski. jeżeli sklep to cykliści/tysar. jeżeli serwis to rowersi (gdańsk-chełm)
artex232 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Daj spokój z rowersami, patola Ja szczerze odmawiam ten serwis, miałem kilka razy do czynienia z nimi
race Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 ale co? było drogo? coś skopali? patole nie patole, ale znajdź mi kogoś w Gdańsku kto się tak pieści z czyszczeniem napędu
artex232 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Mogę polecić również Rowery Jan Kodzik na Kartuskiej, tam będzie błyszczał jak nowy Gwarantuje, wypróbowane
skwarek2 Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 A ja oddawałem rower do Cyklo w Gdyni naprzeciwko Hali Targowej i serwis dał radę. Co do sklepu to jest nowy Rock and Ride 100m od SKM Oliwa. Polecam gorąco! Jeszcze typował bym SportLand na Redołowie w stronę szpitala.
akmk Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Ja polecam CycloSport na Chwaszczynie- ceny praktycznie hurtowe i duży wybór. Zresztą jest tam sklep detaliczny i serwis oraz hurtownia, składają także rowery na zamówienie i do tego przemiła obsługa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.