Skocz do zawartości

[trójmiasto] Sklep rowerowy i serwis - co polecacie?

Kakadu90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam drodzy forumowicze mam do was pytanie jaki polecacie sklep a zarazem jednocześnie serwis rowerowy w trójmieście? Taki do którego amcie zaufanie i się nei zawiedliście na obsłudze. Najlepiej Gdynia lub Sopot. Nie koniecznie Gdańsk :) Może być Żukowo i Kartuzy lub inne wioski. :P

Napisano

Ja popieram @tomekvolvo240, jeszcze mnie tam nie zawiedli. Jeżeli chodzi o sklepy gdyńskie i sopockie dużego doświadczenia nie mam.
W Gdańsku większą część omijam z daleka ze względu na fatalną obsługę bądź astronomiczne ceny i odwiedzam tylko w razie wyższej konieczności.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam drodzy forumowicze mam do was pytanie jaki polecacie sklep a zarazem jednocześnie serwis rowerowy w trójmieście? Taki do którego amcie zaufanie i się nei zawiedliście na obsłudze. Najlepiej Gdynia lub Sopot. Nie koniecznie Gdańsk :) Może być Żukowo i Kartuzy lub inne wioski. :P

jeżeli sklep to cykliści/tysar. jeżeli serwis to rowersi (gdańsk-chełm)

Napisano

ale co? było drogo? coś skopali?

patole nie patole, ale znajdź mi kogoś w Gdańsku kto się tak pieści z czyszczeniem napędu

Napisano

A ja oddawałem rower do Cyklo w Gdyni naprzeciwko Hali Targowej i serwis dał radę. Co do sklepu to jest nowy Rock and Ride 100m od SKM Oliwa. Polecam gorąco!

Jeszcze typował bym SportLand na Redołowie w stronę szpitala.

Napisano

Ja polecam CycloSport na Chwaszczynie- ceny praktycznie hurtowe i duży wybór. Zresztą jest tam sklep detaliczny i serwis oraz hurtownia, składają także rowery na zamówienie i do tego przemiła obsługa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...