tobo Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 A wiadomo czym to jest spowodowane? Wg mnie rower spinningowy to taki sam sprzęt jak "atlas" czy inne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Tam gdzie ja chodzę można sobie wejśc i jeździć, o ile na sali nie odbywa się np. joga czy pilates czy jak to tam zwą. Niemniej, ostatnio wystawiłem sobie rowerek na główną salę (są 3), spytałem wcześniej instruktora, i nikt problemów nie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Może dlatego moje zdziwienie, bo u mnie jest sala do spinningu (50 rowerów) i nie jest wykorzystywana do niczego innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 "bezpieczenstwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 u mnie są pozamykane, ale... Ale jeden rowerek jest wystawiony na sali ogólnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.