Marcin5611 Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Chcę kupic klamki początkowo miały być Fr5 ze względu na wage poźniej SD7 bo w sumie ta regulacja speed dial jest całkiem fajna Jednak mogę kupic w tej samej cenie co SD7 prawie nowe SD Ti 03' o ile się nie myle które. W tych Ti to jest cos tytanowego? sd7: -w razie uszkodzenia latwo jest sobie dobrac cos b.podobnego np Fr5 ale ich wygląd jest jakis taki mdły..:/ -mozna używac ich jako lewa/rawa:) Ti: -niecodzienny wyglad -wyruzniamy dwie klamki lewa/prawa Waga..?? Sd7 175-180g a te SD Ti?? podobno kolo 190-200g prawda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 http://weightweenies.starbike.com/listings...ype=brakelevers - wagi ;]. Ti sa fajne :]. Jak pod tarcze to bym brał sd7[modulacja]. Jak pod V-ki to jednak skusilbym sie na Ti ... ale to tylko dlatego ze malo ludzi je ma w porownaniu do SD7 ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 SD7 -w porownaniu do starych klamek AVIDA to widac ze masowka - jak boisz sie ze rozwalisz nie dokrecaj klamek na hama - tak czesto niszczysz klamki ? - praktycznie nierozbieralne w porownaniu do poprzednich modeli - sa mniej sztywne niz jej poprzednicy Bierz Ti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 SD7 - jak boisz sie ze rozwalisz nie dokrecaj klamek na hama - tak czesto niszczysz klamki ? Jesli chodzi o rozwalanie to raczej chodziło mi o gleby itd.. bo jeszcze nigdy skręcając jakiś element w rowerze go nie uszkodzilem.. Często nie często.. ostatnio chyba ze 4lata temu ale nie wiem dlaczego ale w sezonie ze 2znajomych niszczy klamki/manetki wlasnie podczas gleb :glare: Chociaz co tam w sumie wazne zeby dotrwały do następnego sezonu bo wtedy zapewne przejde z v-ek na disc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jesli chodzi o rozwalanie to raczej chodziło mi o gleby itd.. bo jeszcze nigdy skręcając jakiś element w rowerze go nie uszkodzilem.. ech mialem na mysli to ze jak zaliczysz glebe to niedokrecona klamka na hama przekreci sie na kierownicy i nic sie nie stanie. Nie pisalem o zrerwaniu gwintu etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dzięki za pomoc klamki Avid sd Ti kupione:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.