DEVILEK Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Schwefel To taka nowa odmiana, nie wiedziałeś ? ( sam na to zwróciłem uwagę, już wczoraj, ale to chyba specjalnie ) Connex 9sG Bluza Fox'a A, że miołaj był też wcześniej u mnie, to Selle Italia Shiver + spiekane klocki Accent. A od kobiety, zamiast oklepanej smyczy do kluczy, otrzymałem łańcuch rowerowy w wydaniu XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 A u mnie dostarczyl zamowione SLX 675 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Zupełnie niespodziewanie - pulsometr Sigma PC 15.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mój Mikołaj to miał dopiero gest i poczucie humoru. Powiedział mi, że niedługo będę tatą :-) No i jak tu św. Mikołaja nie kochać . Zaczynam rozglądać się nad fotelikiem i przyczepką do roweru. Kto wie, może to będzie druga Maja Włoszczowska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo5576 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mój przytargał pompkę http://velo.com.pl/akcesoria/pompki/park-tool/pfp-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Kto wie, może to będzie druga Maja Włoszczowska. Jakiś dokument z płcią potomka podrzucił? Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 27 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mój Mikołaj to miał dopiero gest i poczucie humoru. Powiedział mi, że niedługo będę tatą :-) O tym to się od żony dowiedziałem... nie od Mikolaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 No widzisz to tak jak u mnie tyle, że moja żona na "mikołaja" poinformowała mnie o płci dziecka :-) A na marginesie, czy wiecie może czy zalegalizowano rowerowe przyczepki dla dzieci? Z tego, co kojarzę kilka lat temu nasze władze miały zastrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Przyczepek rowerowych można używać na legalu z tego co wiem Pewnie muszą mieć tam jakieś standardy bezpieczeństwa zachowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Sprzęt musi mieć certyfikat TUV, CE lub coś podobnego. Zasadniczo wszystkie w sklepach muszą mieć, więc luzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam Świąteczny temat, kto co dostał od mikołaja w tonacji rowerowej Zacznę od siebie, ja dostałem lampkę rowerową bike noise pro 300LM. Jako, że już od dawna mam siwą brodę więc sam robię za Mikołaja i dzięki temu wszystkie prezenty są trafione. Na ten rok sprezentowałem sobie http://diodac.pl/latarki-trustfire/637-latarka-rowerowa-trustfire-tr-d008-3x-xm-l-t6-3000lm-zestaw.html Powiem jedno...nic mi więcej nie potrzeba jeśli chodzi o oświetlenie przednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Z tego, co kojarzę kilka lat temu nasze władze miały zastrzeżenia. Naprawdę? Nie wiedziałem, ostatnio jakoś widziałem kilka takich przyczepek. To, że pewnie muszą mieć CE, ISO to dosyć jasne, ale nie widziałem, że są jakieś zastrzeżenia ze strony władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gkamyk Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Kaseta i łańcuch XT Zestaw do odpowietrzania m596 parę innych pierdułek :-) Wysyłane z mojego GT-I9082 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna111 Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 A ja dostałem mostek Ritchey Comp 100mm - 10 mm krótszy od dotychczasowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklomza Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Koła Alexrims DP20 na piastach Novateca, wszystko w białym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 aaaa...oprócz pulsometru koszulka, która tak mi się podoba, ze pozwolę sobie fotkę wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Od ostatniej nowelizacji KD przyczepki są legalne, nie wiem jakie maja wymogi techniczne (czy w ogóle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Opona i dwie Michelein Protec Max. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.