Skocz do zawartości

[Prezenty] Rowerowe prezeny od miołaja ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Schwefel

To taka nowa odmiana, nie wiedziałeś ? ;)

( sam na to zwróciłem uwagę, już wczoraj, ale to chyba specjalnie )

Connex 9sG

Bluza Fox'a

A, że miołaj był też wcześniej u mnie, to Selle Italia Shiver + spiekane klocki Accent. A od kobiety, zamiast oklepanej smyczy do kluczy, otrzymałem łańcuch rowerowy w wydaniu XL.

Mój Mikołaj to miał dopiero gest i poczucie humoru. Powiedział mi, że niedługo będę tatą :-) No i jak tu św. Mikołaja nie kochać :D.  Zaczynam rozglądać się nad fotelikiem i przyczepką do roweru. Kto wie, może to będzie druga Maja Włoszczowska...   :thanks:

No widzisz to tak jak u mnie tyle, że moja żona na "mikołaja" poinformowała mnie o płci dziecka :-) A na marginesie, czy wiecie może czy zalegalizowano rowerowe przyczepki dla dzieci? Z tego, co kojarzę kilka lat temu nasze władze miały zastrzeżenia.

Witam

Świąteczny temat, kto co dostał od mikołaja w tonacji rowerowej ;) Zacznę od siebie, ja dostałem lampkę rowerową bike noise pro 300LM.

Jako, że już od dawna mam siwą brodę więc sam robię za Mikołaja i dzięki temu wszystkie prezenty są trafione. Na ten rok sprezentowałem sobie

http://diodac.pl/latarki-trustfire/637-latarka-rowerowa-trustfire-tr-d008-3x-xm-l-t6-3000lm-zestaw.html

Powiem jedno...nic mi więcej nie potrzeba  jeśli chodzi o oświetlenie przednie. :thumbsup:

Z tego, co kojarzę kilka lat temu nasze władze miały zastrzeżenia.

Naprawdę? Nie wiedziałem, ostatnio jakoś widziałem kilka takich przyczepek. To, że pewnie muszą mieć CE, ISO to dosyć jasne, ale nie widziałem, że są jakieś zastrzeżenia ze strony władzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...