Mod Team Puklus Napisano 25 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Witam Świąteczny temat, kto co dostał od mikołaja w tonacji rowerowej Zacznę od siebie, ja dostałem lampkę rowerową bike noise pro 300LM. Tak to wygląda, świeci całkiem przyzwoicie w nocy pierwsze testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Po części otrzymałem Epicona, a właściwie kasę brakującą do jego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 http://allegro.pl/stery-accent-airplane-1-1-8-czarne-lekkie-i3753642986.html skromnie,ale jednak kolejny krok do zakonczenia projektu no i oczywiscie hajs który potem zamienie na jakis ciekawy uginacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Biblia treningu kolarza górskiego Friel'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Rama Scott Racing - nowy projekt czas zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpinek Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 ja dostałem buciki http://pl.sportsdirect.com/muddyfox-tour-tbs100-mens-cycling-shoes-144018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf7707 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 A mnie Miko zostawił pod choinką patrzałki Tifosi model Tyrant i łapawice Endury Windchil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onthor Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Pedały platformowe Tinkie Winkie i XCR'a którego sprawiłem sobie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Heh, może nie dostałem, ale zamówiłem, w końcu, po długich poszukiwaniach: http://erzgebirgszorro.de/wp-content/uploads/2012/10/20121009-164250.jpg Osprey Escapist 30L, ostatnia sztuka u Niemca - ułatwiłem im inwentaryzację na Święta Zamówione we Wigilię - to musi być dobry znak! Znak epickich wypraw w nowym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzordaneiro Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Ja wreszcie dostałem własny kask no i przednią zmieniarke Wystukane z Lumii 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Przednia zmieniarka XT M768 DS Małe a cieszy. Jak będę miał chwile to zamontuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 XCR'a którego sprawiłem sobie sam życie Ci niemiłe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Czemu niby @Quba88 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Narzędziownik Author Expert 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 kporysMiałem nieprzyjemność jeździć na tym 'amortyzatorze'. Po miesiącu luzy jak cholera (normalna jazda miasto/las) i po tym też czasie wykorzystywanie jakichś 50% skoku Już chyba lepiej poczekać i dozbierać do jakiegoś taniego wiatrowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onthor Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Quba, przecież nie jest to zły amortyzator - według opinii sporej rzeszy użytkowników tego forum ( o innych nie wspominając ) ten amortyzator za tą cenę jest dobry, na pewno lepszy niż mój Suntour który się w ogóle nie ugina. Jeszcze nie potwierdzałem zamówienia, bo nie wiem czy czasem nie kupić czegoś droższego bo wpadło mi parę groszy, a za 600zł nie wiem czy dostanę jakiś dobry amortyzator powietrzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Dajcie mi namiary na tego mikołaja co przynosi rowerowe prezenty bo mój przyniósł mi bokserki (różowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BudekPL Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 za 600zł nie wiem czy dostanę jakiś dobry amortyzator powietrzny Epicon Też Suntour ale lepszy niż XCR. EOT Ja dostałem portfel Ochnika Prezent na gwiazdkę sprawię sobie po urodzinkach [w Nowym Roku] bo mam 30 grudnia... :/ EDIT: Jednak Epicony podrożały Tylko używka w tej cenie... Sorki za błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Czołówka Petzl Myo Rxp Wreszcie będę coś widział w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Chusta Buff, też się liczy chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 U mnie to samo co u Plastyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 A ja dostałem nową kasetę Shinano CS hg50 i łańcuch SRAM PC 971 i jeszcze tak po bocznie krem ochronny na minusowe temperatury a to tez przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Co to jest miołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 I prezeny? Ale nie czepiaj się, miolaj to taki rowerowy mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 To Puklus, więc można mu wybaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.