Gibas Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Witam, W związku z wymianą ramy wypadałoby również zająć się kołami. Do tej pory jeździłem na Shimano - 105. Co możecie polecić w tym przedziale cenowym? Waga do noszenia - 90-95kg Zastosowanie - głównie treningowo / wycieczkowe - kilka razy w sezonie jakieś niegroźne ściganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Troszke wazysz Szukasz rozwiazan by zbic wage bajka? Stozek czy standard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Waga bajka jest drugorzędną sprawą - 100g na + czy - nie robi mi zbyt dużej różnicy. Szukam czegoś sztywnego i pancernego. Co do stożka - fajnie by było gdyby był nieco wyższy ale nie jest to warunkiem koniecznym. Zastanawiałem się nad Mavicami - Ksyrium lub Shimano Ultegra - ale nie mogę znaleźć info nt. limitu wagowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Rozważ Fulcrum RACING 5 lub RACING QUATTRO sam posiadam fulcrum 3 i jestem z nich zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.