Hun[T]e^r Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam, mam taki problem. Kupiłem nową kasetę (tył), lecz jest zbyt mała i nie pasuje. Muszę kupić nowe koło, czy nowy piast? Jest możliwość dokupienia samej tej części, na której ta kaseta ma się znajdować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 . .. no lepiej piastę niż całę koło wymienić . Może podał specyfikacje koła lub samej piasty i kasety. @Schwefel a może kupił kasetę na wolnobieg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pewnie kupiłeś kasetę na 7sp a piastę masz na 8/9sp. W takiej sytuacji oddaj kasetę i kup coś na 8/9sp. Nie ma sensu się cofać wstecz, bo byś musiał wymienić piastę i manetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Hun[T]e^r: zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . PS. Piasta to rodzaj żeński . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hun[T]e^r Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzięki, osobiście nie zapoznałem się z zasadami pisania nowych tematów, ale w najbliżyszm czasie poczytam o nich Coś się wykombinuje, dobrze, że na razie nie ma pogody na rower (dobrze dla mnie, nie dla Was ). Ok "ta piasta" - zapamiętam. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszego Dnia Dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.