Rocco26l Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Dziś spędziłem prawie cały dzień w galeri i przy okazji pochodziłem za plecakami... Wiadomo że na tą porę wybór tego asortymentu to bardzo skormny ale przypadły mi do gustu 2 plecaki i chciałbym poznać wasze zdanie. Plecak Deuter Compact EXP12l Salomon Enduro 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja dla siebie z tych 2 wybrałbym Deutera bo: - siatkowe szelki - lepszy system nośny (choć ja i tak wolę siatkę rozpiętą na stelażu) - boczne kieszonki na bidony lub inne drobiazgi (na upartego kolejną parę butów możesz tam wozić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocco26l Napisano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 opłaca się kupić ten plecak ???? trochę ściorany ale się wypierze i to jakiś stary model bo te linki co dodał to inne rodzaje pokazują http://allegro.pl/plecak-rowerowy-deuter-comp-exp-12-i3983473502.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.