lanik Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Witam. Mam problem zmieniłem hample na RX-y i teraz zaczynam się zastanawiać czy powinienem założyć nowe tarcze? W planie miałem zostawić te co miałem czyli Avidy hs1 180mm tarcze nie są zniszczone ale i nie są nowe. Co myślicie o zostawieniu tych co mam? Czy może jednak powinienem założyć tarcze które są przewidziane do tych hamulców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Nie trzeba zmieniać tarcz --->jeździj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Przedmówca ma rację, nie ma najmniejszego sensu. Zwłaszcza że to są nawet niezłe tarcze. To nie jest tak że tarcze Avid współpracują poprawnie tylko z hamulcami Avid, itd, itd..... Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Roonin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Broń Cię Boże przed oryginalnymi tarczami do Rx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Tomek a co jest nie tak z oryginalnymi tarczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Głośne,delikatne,podatne na skrzywienie z byle powodu.Zamieniłem swego czasu na właśnie Avidy G3CS - niebo,a ziemia.Moim zdaniem gorsze nawet od najtańszych Shimano RT 5.. Do jednego wora z Ashima i podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 A wiec nie będę kombinował i zostawiam te co mam, zobaczymy jak to zagra.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lopek1986 Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Zostań przy Avidach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi