wojtas7 Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 Hej wysłałem ramę do WitComposites celem regeneracji ramy bo po trzech sezonach w górach jest dość mocno styrana. Oprócz uzupełnienia kilku zdrapek jest opcja malowania, do wyboru jest paleta RAL oraz mogę wysłać naklejki - akwarele (?). Nie za bardzo się znam na tym więc może ktoś pomoże :-) Oryginalny rower wygląda tak: Amortyzator jest czarny Reba. Koła będą wyglądać tak: Mozna w tej firmie pomalowac tak jak oryginalnie ale moga nie znalezc tego rudego koloru w 100% i bedzie cos podobnego. Szczerze mowiac po trzech latach kolor KTM znudzil mi sie. Rower jest niesprzedawalny, jest to 26", ja jestem z niego mega zadowolony i kolejne lata chce na nim smigac na maratonach. Jakie malowanie by bylo najlepsze? Mysle o czarnym macie. Wtedy ewentualnie zwykla folia reklamowa mozna dorobic jakies elementy, np bialy pasek (podoba mi sie to w starych Krossach A2, czerwony pasek). Co sądzicie?
czyzu6491 Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 fajnym pomysłem może byc czarny mat i tylko napis KTM na pomaranczowo bądź biało ale to tylko moje zdanie
Schwefel Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 Mi się najbardziej widzi czarny mat na całości + konturowy pomarańczowy napis KTM + kilka cienkich pomarańczowych pasków. Malowanie łatwe do zrobienia, bo kładą zwykły czarny mat, kupują puszeczkę KTM orange i natryskują napis + akcenty i na to bezbarwny lakier.
wojtas7 Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Napisano 19 Grudnia 2013 wygląda dobrze :-) zapytałem ile to będzie kosztowało ;-) wstepna wycena oryginalnego malowania 400zł. Ale ten czarny mat daje radę ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.