Skocz do zawartości

[KTM RC] regeneracja karbonu i nowe barwy!

wojtas7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

wysłałem ramę do WitComposites celem regeneracji ramy bo po trzech sezonach w górach jest dość mocno styrana. Oprócz uzupełnienia kilku zdrapek jest opcja malowania, do wyboru jest paleta RAL oraz mogę wysłać naklejki - akwarele (?). Nie za bardzo się znam na tym więc może ktoś pomoże :-)  Oryginalny rower wygląda tak:

4051194801_e814ab2d06_o.jpg

Amortyzator jest czarny Reba.

Koła będą wyglądać tak:

kolo1.jpg

kolo3.jpg

kolo4.jpg

Mozna w tej firmie pomalowac tak jak oryginalnie ale moga nie znalezc tego rudego koloru w 100% i bedzie cos podobnego. 

Szczerze mowiac po trzech latach kolor KTM znudzil mi sie. Rower jest niesprzedawalny, jest to 26", ja jestem z niego mega zadowolony i kolejne lata chce na nim smigac na maratonach.

Jakie malowanie by bylo najlepsze? Mysle o czarnym macie. Wtedy ewentualnie zwykla folia reklamowa mozna dorobic jakies elementy, np bialy pasek (podoba mi sie to w starych Krossach A2, czerwony pasek).

Co sądzicie?

Napisano

Mi się najbardziej widzi czarny mat na całości + konturowy pomarańczowy napis KTM + kilka cienkich pomarańczowych pasków. Malowanie łatwe do zrobienia, bo kładą zwykły czarny mat, kupują puszeczkę KTM orange i natryskują napis + akcenty i na to bezbarwny lakier.

url.jpg

Napisano

wygląda dobrze :-) zapytałem ile to będzie kosztowało ;-) wstepna wycena oryginalnego malowania 400zł. Ale ten czarny mat daje radę ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...