Onthor Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Cześć, szukam ramy do mojego roweru - Kross Hexagon x3. Na wiosnę mam zamiar zmieniać ramę w moim rowerze ( chce kupić teraz bo taniej jest w zimie ) ponieważ ta Kross jest mega tandetna, i nie wiem jaką wybrać żeby była mocniejsza od obecnej. Będę przekładał części oprócz amortyzatora który wymienię ( no właśnie - jaki amortyzator od razu dokupić tak do 400zł? Myślałem nad jakimś XCR ). Zależy mi żeby jakość roweru się ogólnie zwiększyła, mam nowe pedały (Prodigy Tinkie Winkie), klocki hamulcowe (meridy zielone) i będzie jeszcze pare dupereli. Zależy mi żeby rama była albo jednolita (tzn 1 kolor bez jakiś grafik) albo żeby nie było na niej chociaż jakiś itnych rysunków. Na ramę chciałbym wydać 500-600zł, na amortyzator 300-400 (im mniej tym lepiej ). W ogóle zmiana ma jakiś sens? Nowy rower żeby był dużo lepszy od obecnego kosztuje pewnie z 1,5x tyle, a nie chce tyle wydawać. Pozdrawiam, liczę na szybką odpowiedź
Mod Team durnykot Napisano 17 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 17 Grudnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.