Skocz do zawartości

[zdjęcie] Facet na MTB z jedną nogą

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej! Może głupia prośba, widziałem kiedyś jakiś demotywator bądź zdjęcie faceta który zasuwa na MTB w górach z jedną nogą, bez protezy. Teraz mi jest potrzebne i nie umiem znaleźć. Jakby ktoś miał zapisane, albo wiedział gdzie to było to bardzo proszę o pomoc!

Napisano

Będąc w Bieszczadach, widziałem takiego goscia na żywo. Zasuwał nieźle, a ja myślałem że po prostu siedzi jakoś dziwnie. Dopiero później zauważyłem że gość ma jedną nogę i pedałuję jedną nogą. Rower tez miał fajny.

Napisano

mam film z TransRockies 2003 i tam też koleś jechał bez jednej nogi, co ciekawe osoby obok majace obie nogi podprowadzali rowery a on podjeżdżał :D

Napisano

Też gdzieś w necie, na jakiejś zagranicznej stronce widziałem fotke i artykuł  o gościu bez ręki który uprawiał DH. Miał po jednej stronie dwie klamki hamulcowe. :)

Od takich ludzi powinno sie brać motywacje.

• Mod Team
Napisano

Takich zdjęć jest cała masa, więc trudno będzie je znaleźć komuś, kto go nie widział na demotach. Przejrzyj tutaj, może coś znajdziesz.

A to widzieli? MTB handbajki, które robi Pan Jarosław Rola ze Sport-On.

• Mod Team
Napisano

Pamiętam bardzo dobrze to zdjęcie o którym piszesz. Facet bodajże na Canondale'u na delikatnym podjeździe, napięte mięśnie i widać jak walczy z własnymi słabościami. Niestety teraz również nie mogę znaleźć tego demota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...