Mati133 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam, chcę zrobić serwis mojego spinnera alfanso rlc i nie wiem jak odkręcić śrubę od dołu gdzie znajduje się regulacja tłumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajgor11 Napisano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Daj jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 zajrzyj też na mordoksiążkę i wpisz spinner. Całkiem sporo tam jest manuali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati133 Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) jakość nie powala, ale jest muszę odkręcić śrubę od tej regulacji tłumienia i nie wiem jak ponieważ ona się kręci i nic więcej Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Mati133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 próbujesz rozkręcać na złożonym czy rozłożonym widelcu? Jeśli na rozłożonym to spróbuj złożyć całość do kupy i spróbować jeszcze raz. Możesz też poprosić kogoś o pomoc i odkręcać przy obciążonym widelcu. Jeśli nie, to pozostaje zablokowanie śruby czymś od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati133 Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Okey, dzięki za pomoc jutro spróbuje tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati133 Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Próbowałem przy obciążeniu i nie da rady okręcić, potem wykręciłem górną nakrętkę od strony tłumika i przytrzymałem sam tłumik i nic to nie dało. Już nie mam pomysłów jak to rozebrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi