Quibo Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a czy ubezpieczenie obejmuje tez droge ze szkoły do domu?? bo dzisiaj mialem OTB i mam zlamana kość promienista (promienna..) w rece, jak myslicie ile za to dostane?? reka w gipsie przez 4 miesiace. Kość priomienowa Ale 4 miesiące w gipsie, co to było z złamanie?? wieloodłamkowe?? Przepraszam, ale dla mnie ta osoba, która to zrobiła chyba jest jeszcze ze "starej szkoły". Obecnie unieruchamianie gipsowe ogranicza się do zupelnego minimum ponieważ niesie ono za sobą bardzo dużo skutków ubocznych (od atrofii mięśniowej po przykurcze torebki stawowej i co za tym idzie ograniczenie ruchomości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogus Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Kość priomienowa Ale 4 miesiące w gipsie, co to było z złamanie?? wieloodłamkowe?? Przepraszam, ale dla mnie ta osoba, która to zrobiła chyba jest jeszcze ze "starej szkoły". Obecnie unieruchamianie gipsowe ogranicza się do zupelnego minimum ponieważ niesie ono za sobą bardzo dużo skutków ubocznych (od atrofii mięśniowej po przykurcze torebki stawowej i co za tym idzie ograniczenie ruchomości). heh kurde pomylilem sie nie 4miechy a 4 tygodnie, pozdro pomyłkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.