Skocz do zawartości

[skręcenie] odszkodowanie

Biera

Rekomendowane odpowiedzi

a czy ubezpieczenie obejmuje tez droge ze szkoły do domu?? bo dzisiaj mialem OTB i mam zlamana kość promienista (promienna..) w rece, jak myslicie ile za to dostane?? reka w gipsie przez 4 miesiace.

Kość priomienowa ;)

Ale 4 miesiące w gipsie, co to było z złamanie?? wieloodłamkowe?? Przepraszam, ale dla mnie ta osoba, która to zrobiła chyba jest jeszcze ze "starej szkoły". Obecnie unieruchamianie gipsowe ogranicza się do zupelnego minimum ponieważ niesie ono za sobą bardzo dużo skutków ubocznych (od atrofii mięśniowej po przykurcze torebki stawowej i co za tym idzie ograniczenie ruchomości).

Kość priomienowa :)

Ale 4 miesiące w gipsie, co to było z złamanie?? wieloodłamkowe?? Przepraszam, ale dla mnie ta osoba, która to zrobiła chyba jest jeszcze ze "starej szkoły". Obecnie unieruchamianie gipsowe ogranicza się do zupelnego minimum ponieważ niesie ono za sobą bardzo dużo skutków ubocznych (od atrofii mięśniowej po przykurcze torebki stawowej i co za tym idzie ograniczenie ruchomości).

heh kurde pomylilem sie ;) nie 4miechy a 4 tygodnie, pozdro pomyłkowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...