pablo202 Napisano 14 Grudnia 2013 Napisano 14 Grudnia 2013 Witam, Na wstępie przepraszam jeśli ten temat umieszczam w niewłaściwym miejscu lub powtarzam go. Jestem tutaj po raz pierwszy. Zdecydowałem się kupić nowy rower. Częściej poruszam się w mieści - z punktu A do punktu B. W zasadzie od jakiegoś czasu tylko rowerem jeżdżę do pracy. Ale czasami wyskoczę do lasu, gdzie warunki są trochę gorsze... Jestem BARDZO wysoki - 202 cm, zatem mój rower musi mieć rozmiar XXL. Cena - rozsądna:)
LUTY123 Napisano 14 Grudnia 2013 Napisano 14 Grudnia 2013 Rozumiem że jesteś pierwszy raz dlatego informuję cię o nazewnictwie czyli [rower] Jaki rower ? zmień temat na taki jak tego nie zrobisz wyląduje w koszu.
pablo202 Napisano 14 Grudnia 2013 Autor Napisano 14 Grudnia 2013 A będziesz uprzejmy sprecyzować na czym polega mój błąd?
Mod Team Puklus Napisano 14 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 14 Grudnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.