Skocz do zawartości

[rower] wyprawa rowerowa unibike flash gts 2012

CBarZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Od kilku miesięcy zastanawiam się nad wyprawą rowerową przez Czechy, Austrię, Niemcy. Zastanawiam się tylko czy jest to możliwe do wykonania na rowerze unibike flash gts. Mam go niecały rok, przejechałem już sporo kilometrów.Mówię o trasie liczącej ponad 2000 kilometrów.Da się to zrobić nie wymieniając w czasie trasy prawie wszystkich części w rowerze :)?Dodam, że ważę 68 kg plus bagaż, nie wiem ile wyniesie, ale pewnie ponad 25 kg.

Pozdrawiam!

Napisano

Nie mam jeszcze zadnych dokladniejszych planow, wiem, ze chcę zdobyć Grossglockner, najwyższy szczyt Austrii.Wyprawa ma się odbyć za możliwie najniższą cenę, mam zamiar nocować w namiocie.Największym problemem w moim przypadku są finanse, ale wiem, że sobie poradzę.Potrzebowałem tylko odpowiedzi, że da się to zrobić na tym rowerze.Wszystkie inne szczegóły będę dopracowywać później, do wyprawy mam jeszcze ponad pół roku.Raczej nie będę mieć możliwości, żeby jechać samemu.W chwili wyjazdu będę mieć 17 lat, nie mam jeszcze takiej swobody działania, żeby rodzice pozwolili mi na samotną wycieczkę.Jak już to piszę to skorzystam z okazji: jeśli ktoś jest chętny na taką wyprawę to możecie pisać, czym szybciej znajdę towarzysza tym lepiej.

Napisano

Wielkie dzięki! Jak będę mieć bardziej szczegółowe pytania to na pewno się tutaj do Was zwrócę.Póki co, temat do zamknięcia.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...