Oczko Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam, Przepraszam za bardzo za banalny post ale nie mam pojęcia którą stroną zamontować klocki Clark's-a KLOCKI tzn. nie wiem jak mają iść te nacięcia. Czyli powiedzmy stojąc przy rowarze od strony korby to te dwa równoległe ukośne nacięcia na klocku mają iść po prawej stonie ramienia V-ki czy po lewej. Pomóżcie bo po prostu z takiego małego problemu nie zamontowałem klocków i zamiast jeździć to się głowię. POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Te klocki są chyba profilowane pod obręcz ,chyba źle ich się nie da założyć.One są w jednym miejscu płaskie a w drugim wygięte.Płaską stroną w dół wygiętą do góry a wedle kresek to by było jedno naciecie od strony korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 http://img341.imageshack.us/my.php?image=5303200717ii.jpg Niestety dalej nie wiem, może opisz gdzie mają byc te nacięcia? POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 napisał ci jedno od strony korby a te dwa z przodu w ten sposób\\ to co wystaje do przodu ma być na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czyli od strony korby idąc < \\ ? Tak jest chyba ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzięki. Dzisiaj jest troszkę słońca i bez deszczu więc może szybko się uwinę z montażem i wypad na krótki trening ) POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.