Skocz do zawartości

[Aest] amortyzator

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, mam do was pytanie, co sądzicie o tych nowych amorach Aest ? Jeżeli ktoś ma takiego może podzieli się jak to wg. chodzi ew. problemy . Kupiłem kiedyś ich zaciski i muszę powiedzieć, że była masakra w ogóle nie trzymały i można je było ruszyć dwoma palcami przy zapiętym kole , więc chciał bym coś wiedzieć o ich amorkach pzdr. :)

http://allegro.pl/nowy-amortyzator-aest-fo01-i3725725664.html

• Mod Team
Napisano

Ostatnio był Jeszce czyli wczoraj na CR ( chain reaction) manirou r7 za 192 euro czyli jakieś 800zł ... dorzucasz 100zł i normalnie przepaść ... ale chyba sie skończyły bo już go nie widzę.

Napisano

Ostatnio był Jeszce czyli wczoraj na CR ( chain reaction) manirou r7 za 192 euro czyli jakieś 800zł ... dorzucasz 100zł i normalnie przepaść ... ale chyba sie skończyły bo już go nie widzę.

Już w niedzielę nie było. :(
  • Mod Team
Napisano

Nowy axel a gdzież on sie uchował ?

Pewnie w ciemnym kacie jakiegoś magazynu :D

Wracając do tematu - nie brał bym a nawet kijem nie dotykał.

Nic dodać, nic ująć.

Napisano

W tej cenie:

Recon SL
Recon 351 u-turn
Duke XC

Psylo SL/XC

Bomber MX Comp/Pro Eta

A ten AEST to jakieś kowadło za 7 stów z którego można zrobić co najwyżej kotwicę okrętową.

Napisano

Źle mnie zrozumieliście ,ja nie chcę zmieniać amora po prostu nie znalazłem żadnej porządniejszej opini na jego temat (pewnie dlatego że jest nowy na rynku a jestem ciekaw jak to chodzi :)  

• Mod Team
Napisano

I pewnie nie znajdziesz za prędko bo nikt nie lubi eksperymentować za takie pieniądze :D Możesz być pierwszy ... przetrzeć dziewicze szlaki itd ... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...