jastu Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam, czy tylko ja mam problem z prezentami (żona/siostra itp) :/ Z facetem sprawa jest prosta, wystarczy jakaś fajna koszulka albo jakaś zabawka, ale co z kobietami? Odrzuciłem ubrania i kosmetyki, kupiłem zegarek i spinkę do włosów.... Trochę mało, help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jakaś fajna skrzyneczka na biżuterię, tablet , nowa poduszka do spania, piżamka. Wszystko zależy od potrzeb, musisz zrobić rekonesans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Karnet na 4 bilety do kina. Sama sobie wybierze czy zabrać faceta czy koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 może w przypadku dziewczyny jest to proste, z żoną taki rekonesans jest trudniejszy i co roku poprzeczka wyżej...ewentualnie zmiana żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Co roku nowa żona? W tym roku zamiast bawić się w niespodzianki, zastanawiać się, czy prezent się uda, itp. prosto z mostu zapytałem, kto co chce. System działa, połowy grudnia jeszcze nie ma, a poza jednym, który jeszcze jest w drodze, wszystkie prezenty gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 @FenthinNajlepszy sposób, sprawdza się w 100%. Nie ma obaw czy się nie spodoba ani bieganiny bo czas się kończy a my nie mamy prezentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Moim zdaniem zwyczajnie nie sluchasz tego co mowia kobiety One tez maja jakies pragnienia, marzenia, zyczenia, wystarczy potowarzyszyc im czasami nie tylko w lozku Kupiles spinke i zegarek - dla jednej z nich? Czy jedna rzecz dla jednej a druga dla drugiej? Jesli zegarek jest dobrej jakosci to wydaje mi sie ze jest dobrym prezentem. Nie odrzucaj ubran i kosmetykow - kupowanie czegos w ciemno to ryzyko ale mozna kupic cos identycznego z kosmetykow co dana kobieta lubi lub cos zblizonego z ciuchow, zeby nie rozminac sie z potrzebami. Kobiety lubia tez czesto rzeczy praktyczne, do domu/kuchni/sypialni/salonu - oczywiscie jesli wiesz ze faktycznie preferuja takie rzeczy jako prezenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuntel Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Kup bilet na samolot, np do Paryża, Rzymu na jakiś weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Karnet do SPA, salonu piękności na jakieś zabiegi kosmetyczne lub coś w ten deseń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Komplet garnków, jakaś patelnia... Praktyczne i wychowawcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Karta podarunkowa do Rossmann. Sprawdzone w tym roku i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Może zegarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.