Danielek98 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Witam. mam dwie sprawy 1. Posiadam amortyzator xct, jak wszyscy wiedzą, jest on moze i najgorszym amortyzatorem, ale dziwi mnie to ze jak dostanie sie do niego woda, to bardzo dobrze działa czemu tak jest ? 2. No wiec posiadam tego xct i chciałbym kupic nowy amortyzator, mam mały budżet bo do 500 zł.. waże 56 kg, a amortyzatora potrzebuje by przy mojej wadze bardzo fajnie działał, fajnie by bylo gdyby amortyzator bardzo ładnie spisywał sie w terenie Proszę o odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jak idziesz po mokrym to jest bardziej ślisko. Zmniejsza się tarcie. Woda ma mniejszy współczynnik tarcia niż to błotko, które tam siedzi razem ze smarem. Epicon, albo Raidon z powietrznych jak znajdziesz w dobrej cenie. Tak poza tym to poczciwy XCR znacznie poniżej górnej granicy Twojego budżetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Takich tematów było juz sporo. Proszę przejrzeć dział i skorzystać z wyszukiwarki. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.