qrczakzul Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Witam państwa! Zjechała mi się główka w śrubie mocującej klocki hamulcowe. Kombinowałem ze złapaniem jej za łeb kleszczami, ale nic z tego. Pozostaje mi tylko wbicie tam torxa, czy może jakiś lepszy sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Rozwierć a potem płaskim śrubokrętem Edytowane 8 Grudnia 2013 przez artex232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A złapanie jej kleszczami za widoczną część w miejscu, w którym przechodzi przez klocki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Klocek chcesz uratować czy to śmieć? Jeśli to drugie to przepiłuj trzpień klocka między ramieniem a klockiem. Ewentualnie możesz spłaszczyć przeciwlegle nakrętkę pilnikiem by zrobić lepsze podejście dla kombinerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi