KMtown Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Mam do sprzedania epicona RLD. Amor nie posiada luzów, ma ustawiony skok na 140mm. Mogę zmienić skok na 100mm lub 120mm.Tłumik został zalany olejem 7,5 w dzięki czemu lepiej wybiera nierówności, dolne golenie zostały zalane 20ml dla lepszego smarowania i poprawiania pracy. Wszystkie regulacje i gwinty sprawne w 100%. Sprzedaje dlatego ,że szukam czegoś na oś 20mm. Więcej zdjęć http://www.pinkbike.com/u/kmtown/album/Do-sprzedania
KMtown Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Napisano 8 Grudnia 2013 Zapomniałem o cenie 500zł w cene jest już wliczony koszt wysyłki
Schwefel Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br /> - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione<br /> - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu<br /><br />Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.