grg Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 co sądzicie o tej pompce:http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/gear/product/pompka.stacjonarna.control.tower.1/1065/50334/ewentualnie jakies inne propozycje pompek do opon szosowych w cenie do max 130 PLN
benek Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Ja bym brał coś z manometrem trochę wyżej niż "na podłodze" bo nie raz pompka potrafi się bujnąć i możesz po jakimś urwać manometr. Ja od 6 lat używam Topeak JoeBlow Sport.
szaler Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 SKS Airkompressor daje radę. Spokojnie za 130zł z transportem ją kupisz
grg Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Napisano 10 Grudnia 2013 dzięki za odpowiedzi.No jednak wybrałem pompkę z linka bo nie chciało mi sie biegać za inną a ta akurat była w sklepie pod nosem.Co do manometru słuszna uwaga ale tutaj manometr jest tak mocno zamocowany że nawet jakbym celowo miał go urywać to przypuszczam że nie dałbym rady.Odnośnie pompowania - na 9 bar potrzeba około 20 ruchów co sądzicie o takiej wydajności?
cotynato Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Pompkę należy kupić taką do której można dostać zapasowe tłoczki (gumowe lub skórzane).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.