mtbikeer Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Będzie pochwała dla sklepu za realizację zamówienia i dobrą cenę. Wysłałem do większoście sklepów rozpiskę części rowerowych jakie będę potrzebował z prośbą o wycenę oraz czas realicacji. Zawsze takie robię przy większych zakupach i jak nie zależy mi zbytnio na czasie. Jest to napęd sram x9, korba xt, widelec reba RL i ewentulanie 2x opony Continentala. Kwota około 2600zł, więc myślałem, że wszyscy mi odpiszą bo pieniądz nie mały.Od sklepu sbike.pl otrzymałem najszybciej odpowiedź, a cenę o 100zł niższą niż drugi sklep, który raczył mi odpowiedzić. Napęd był dostępny od ręki, a na amortyzator musiałem poczekać 6 dni. Dostałem mały gratis, paragon, wszystko dostarczone kurierem, w pudełeczkach - cieszy oczy i to na Mikołaja Mały minus za to, że czasami trzeba 3 razy dzwonić, żeby ktoś odebrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Czekam na towar. Dziś dzwoniłem 7 lub 8 razy w ciągu całego dnia, nikt nie odebrał ani nie oddzwonił(kontakt do sklepu to numer komórkowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zamawiałem u nich manetki, były w dobrej cenie i doszły szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.