Shanex Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Napisano 6 Grudnia 2013 Może oczekując na odpowiedź użytkowników znalazłem już rozwiązanie mojego problemu. Moderator przychodzi i usunie, od tego oni są a tobie to przeszkadza..
Mod Team Puklus Napisano 6 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 6 Grudnia 2013 Takie rzeczy sie raportuje ...
Shanex Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Napisano 6 Grudnia 2013 Takie rzeczy sie raportuje ... cytuje Pamiętaj: Moderator otrzyma odnośnik do strony, której treść zgłaszasz.Ten formularz powinien być WYŁĄCZNIE wykorzystywany do zgłaszania treści niezgodnych z zasadami, a nie jako metoda kontaktu z administracją.
Fenthin Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Gdybym był wredny, za robienie śmietniska spokojnie mógłbym ten temat podpiąć pod ten znów punkt: h ) Posty skrajnie źle założone, niedbale, z błędami ortograficznymi będą usuwanę od razu. A że wredny jestem, leci do kosza. No trochę logiki. Jak coś trzeba zamknąć czy wyrzucić, raportujemy. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.