Robert Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Staje przed wyborem kluczy podręcznych które przydają się podczas awarii na maratonie tylko teraz co wybrać w grę wchodzą te dwa SKS-y ale może coś jeszcze innego jedyne co przemawia mi za TRAVELEM to wyciskacz łańcucha który jednak wygląda niezbyt korzystnie. Jeżeli ktoś korzystał z tych narzędzi będe wdzięczny za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mój kumpel ma SKS Toolbox Race i jest zadowolony... Wydaje mi się że można go polecić.... A już sama nazwa wskazuje że jest on do wyścigów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tylko obawiam się o brak wyciskacza łańcucha... może to być nie mały problem niby rozwiązaniem jest miniaturowy wyciskać Park Tool-a bo zależy mi też na masie całego zestawu naprawczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja chwytam Aliena II jak przetestuje to opisze jak sie sprawuje http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/495 jest sporo ciezszy od race ale bardziej wszechstronny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.