Robert Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 Staje przed wyborem kluczy podręcznych które przydają się podczas awarii na maratonie tylko teraz co wybrać w grę wchodzą te dwa SKS-y ale może coś jeszcze innego jedyne co przemawia mi za TRAVELEM to wyciskacz łańcucha który jednak wygląda niezbyt korzystnie. Jeżeli ktoś korzystał z tych narzędzi będe wdzięczny za opinie.
QWEY564 Napisano 30 Maja 2006 Napisano 30 Maja 2006 Mój kumpel ma SKS Toolbox Race i jest zadowolony... Wydaje mi się że można go polecić.... A już sama nazwa wskazuje że jest on do wyścigów:)
Robert Napisano 30 Maja 2006 Autor Napisano 30 Maja 2006 tylko obawiam się o brak wyciskacza łańcucha... może to być nie mały problem niby rozwiązaniem jest miniaturowy wyciskać Park Tool-a bo zależy mi też na masie całego zestawu naprawczego
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2006 Ja chwytam Aliena II jak przetestuje to opisze jak sie sprawuje http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/495 jest sporo ciezszy od race ale bardziej wszechstronny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.