@lek Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witam, mam okazję kupić karbonową kierownice, ale zastanawia mnie wgniecenie na niej, które nie daje mi spokoju :hmm: Czy takie uszkodzenie może wpłynąć na późniejsze złamanie tej kierownicy, będzie ją używać osoba o wadze do 60kg na maratonach górskich i XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jak mnie się takie coś przytrafiło przy montażu Ritchey carbon wcs 620 to w ramach gwarancji dostałem nową sztukę...Tyle, że u mnie podczas skręcania manetki, wyraźnie rdzeń kierownicy ulegał zaginaniu w miejscu odcisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Moim zdaniem w twoim syntace odgniótł się tylko lakier który bardzo łatwo się uszkadza i to on też się odwarstwił, pod spodem masz specjalną siatkę wzmacniającą. Nie widać aby była zdeformowana. Według mnie to sprawa kosmetyczna. Dla pewności zdrapał bym wierzchnią warstwę lakieru i zobaczył jak wygląda sam laminat. Bo zdjęcia są ciut dwuznaczne, na pierwszym wygląda ok a na drugim wygląda faktycznie jak pęknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.