Skocz do zawartości

[wycieczka,beskidy] jedzie ktoś?

zajonc

Rekomendowane odpowiedzi

siema

W piatek jak bedzie jako taka pogoda i zalezy co beda zapowiadac ruszam zwloki na jakas trase w beskidy na 3 dni :034: (beskid zywiecki,mały) w sobote moze na poczatek lekki rozruch na leskowiec i potem czerwonym szlakiem dokąd starczy sił :) moze uda sie dojechac na żar. niedziela moze wieksze górki to sie zobaczy,wszystko jest uzaleznione od pogody ;) jak ktos chce sie dolaczyc niech pisze ,moze jakas inna trasa?

Mam zamiar pojeździć troche po Beskidzie Śląskim ale dopiero w lipcu, może sierpień. Między innymi chciałem wjechać na Baranią Góre ale w zeszłym roku było tyle powalonych drzew i konarów, że wjazd był niemożliwy, szlaki w ogóle nie były przygotowane, ciekawe jak będzie w tym roku :glare: Tereny na rowerek piękne, nic tylko jeździć i podziwiać :)

w sierpniu mam 2 tyg wolnego wiec na pewno sie wybiore na Barania, wogole w ślaskim jeszcze nie jezdziłem ;P mam baze w zywieckim wiec jade tam pozatym zywiecki wydaje sie byc bardziej dziki i dalej od cywilizacji :P i mniej ludu na szlaku :) beskid mały tez mam blizej ale to raczej tylko okolice Leskowca ;) nic tylko krecic i zasysac widoki :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...