zajonc Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 siema W piatek jak bedzie jako taka pogoda i zalezy co beda zapowiadac ruszam zwloki na jakas trase w beskidy na 3 dni :034: (beskid zywiecki,mały) w sobote moze na poczatek lekki rozruch na leskowiec i potem czerwonym szlakiem dokąd starczy sił moze uda sie dojechac na żar. niedziela moze wieksze górki to sie zobaczy,wszystko jest uzaleznione od pogody jak ktos chce sie dolaczyc niech pisze ,moze jakas inna trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mam zamiar pojeździć troche po Beskidzie Śląskim ale dopiero w lipcu, może sierpień. Między innymi chciałem wjechać na Baranią Góre ale w zeszłym roku było tyle powalonych drzew i konarów, że wjazd był niemożliwy, szlaki w ogóle nie były przygotowane, ciekawe jak będzie w tym roku :glare: Tereny na rowerek piękne, nic tylko jeździć i podziwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 w sierpniu mam 2 tyg wolnego wiec na pewno sie wybiore na Barania, wogole w ślaskim jeszcze nie jezdziłem ;P mam baze w zywieckim wiec jade tam pozatym zywiecki wydaje sie byc bardziej dziki i dalej od cywilizacji i mniej ludu na szlaku beskid mały tez mam blizej ale to raczej tylko okolice Leskowca nic tylko krecic i zasysac widoki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.