mklos1 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Koleżanki i Koledzy! Naszła mnie ochota spróbowania osprzętu Sram'a. Rozważam X-7 lub X-9. Zastosowanie trekingowe: http://blog.bosorowerem.pl/?s=trekniner&submit=Szukaj Jest sens dopłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jak do trekinga raczej wątpię tutaj już raczej waga tylko wpływa na cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Manetki warto (a jeszcze lepiej X0) reszty raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Przesiadka w ramach napędu 9sp? Wydaje mi się że taniej będzie tak samo dobrze, więc x-7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Czy 10sp czy 9sp tu się waham jeszcze. Nie ma na rynku zbyt wielu szosowych 10-tek, które byłyby zestopniowane tak jakbym chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jeśli chodzi o dziesiątki to wg mnie lepiej x9, x7 są wiotkie bocznie i wiele z nich trzeba wyginać żeby pracowały kulturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jestem przychylny wypowiedzi @tobo. Jeżeli napęd 8/9 biegowy X-7 jest dobrą opcją. W przypadku 10 przełożeń manetki i tylna przerzutka X-9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Nabyłem X9 pod 10sp. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.