Krzysiek85 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam Ostatnio robiłem zakupy w sklepie Chain Reaction Cycles, wcześniej oczywiście założyłem konto i podałem wszystkie dane jak adres czy nr telefonu. Paczka jednak została wysłana na adres z paypala. Czy można gdzieś ustawić aby domyślnym adresem wysyłki był ten podany na koncie w crc? Kurier zwrócił mi również uwagę na brak telefonu przy adresie (mimo, że na stronie paypala jest podany). Czy dostaliście paczkę opisaną adresem i nr telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Przy wysyłce można wybrać na jaki adres przyjść paczka, jest też opcja wyboru adresu dostawy oraz modyfikacji danych. Klikasz na " Your Account" nastpnie "Adresses" i modyfikujesz adres dostawy czy dane do konta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groniu Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Zgadza się teraz większość portali internetowych ma do wpisania adres do Fv i adres do wysyłki jeśli inny niż do Fv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek85 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ok, następnemu zamówieniu będę musiał się dokładniej przyjrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nie musisz przyglądać się zamówieniu, po prostu logujesz się do CRC, klikasz co podałem i widzisz swoje dane i adres wysyłkowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek85 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ale ja mam podany adres w Your Account => Adresses. Problemem jest to, że przy zamówieniu crc domyślnie wysyła na adres z paypala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nie wiem, o co do końca Ci chodzi, bo zawsze płacę tam kartą, a nie Pay-Palem. Ale...przy realizacji każdego zamówienia, na pierwszych etapach "Check-Out" (pierwszy albo drugi "Krok") masz zawsze możliwość zmiany "Delivery Address" (adres dostarczenia przesyłki), który możesz zmieniać niezależnie od swojego "Billing Address" (adres rachunku posiadacza konta). Na ten adres pójdzie zamówiony przez Ciebie towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.