dzialko04 Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 Witam. Przymierzam się do kupna trenażera, w internecie natrafiłem na coś takiego: http://allegro.pl/trenazer-magnetyczny-manetka-podstawka-pod-kolo-i3734448705.html Czy ktoś orientuje się co to za sprzęt? Czy warto jest dopłacać ponad 200 zł po to żeby kupić najniższy model Elite bądź Tacxa?
Mod Team mrmorty Napisano 4 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 4 Grudnia 2013 Hej, identyczny niemalże trenażer był w ofercie w Biedronce. Szukaj w tym kierunku.
dzialko04 Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Napisano 4 Grudnia 2013 Dużo glośniejszy chociazby od modelu Elite Volare Mag?
Didi Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 Kumpel miał taki na początku był znośny ale jak nakręcił trochę kilometrów to głośny jak odrzutowiec. Jak robił trening w piwnicy to jego domownicy w bloku słyszeli go na I piętrze.
Mlodziutki Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Sam stałem przed podobnym wyborem i zdecydowałem się na zakup używanego firmowego trenażera niż jakiegoś nie pewnego Nie żałuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.