Skocz do zawartości

[Rama] Trance/Anthem/Fuel EX/Remedy itd...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko, czy w tym naszym pięknym kraju jest miejsce gdzie można dostać w sklepie (zaznaczam w sklepie) ramę klasy tych wymienionych w tytule (czyli coś trochę wiecej niż proste XC)? Szukam i szukam, i nic w moim rozmiarze (16", S) nie moge znaleźć.

Z góry dziękuję za pomoc.

Tak, wiem że rozrzut jest duży. Rower ma służyć do szeroko pojętej turystyki górskiej :) Znaczy żebym nie musiał go wnosić na pierwszy większy pagórek, ale z górki żeby można było sobie też spokojnie polatać (jakieś nieduże dropy itd.) Akurat miałem okazję na takich rowerach przez chwilkę jeździć i wiem, że każdy z nich by pasował (może rzeczywiście na anthemie ta jazda w dół nie byłaby taka szybka, ale z dobrymi osprzętem dropy 1m mu nie straszne). U siebie w mieście mam opcję na frameset Kross'a Moon'a (jak już będzie dostępny) albo ramy Carver'a, ale jedno i drugie trochę niewiadoma.

• Mod Team

Carver to dosyć znana marka i w jej przypadku nie ma co się obawiać o jakość . Chyba w zeszłym roku współnie z forumowiczami z niemieckiego forum wykonali ciekawą ramę IBC Carver

large_MTB-News_de-Eurobike_ICB_by_Carver

o której możesz poczytać na forum emtb lub endurotrophy oraz na niemiecki IBC

http://endurotrophy.pl/forum/showthread.php?tid=2098

Moon też się zapowiada ciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...