snajper9 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam, mam pytanie posiadam amor fox terralogic i tłumik wystaje na 120mm a sprężyna na 110 i czy przekładając tak jak na ostatnim obrazku w wyższa dziurka tuleje zwiększę skok amora do 120mm?? zdjecia http://pokazywarka.pl/q5jkaf/ Thx za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Widzę że fachowcy zamilkli ..... . Oczywiście da radę to zrobić jak ukazane jest na fotce ze strony serwisowej przez przesunięcie sprężyny z tym czarnym plastikowym krążkiem o jedno oczko TYLKO że wówczas trzeba sprawdzić czy na pewno tłumik się nie tłucze ( nie brakuje mu skoku )- bo można go rozwalić .U mnie nie było możliwosći zwiększenia o 110 ( otwory w rurce były co 20 mm ) . Taka operację przeprowadzałem na foxe RLC - zmiana skoku z 100 na 120 . Pozdr. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez kolo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper9 Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 a ja miałem 110 i zwiększyłem do 130 i dystans -10 bo tłumik ma 120 wiec temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi