Od dłuższego czasu poluję na rower który sprostałby moim wymaganiom.
Chciałbym aby był dostatecznie szybki na jazdę po mieście, a zarazem na tyle solidny aby można było nim bez brutalnie przejchać przez las, lekki wyskok itp.
Gdy mieszkałem za granicą jeździłęm meridą speeder t2. Aktualnie jazda tym rowerem w polsce zaczyna mnie nudzić i irytować z racji że muszę uważać na każdą dziurę, krawężnik, a o wjeździe do lasu nie mam mowy.
Pytanie
Gość Mordziak
Witam
Od dłuższego czasu poluję na rower który sprostałby moim wymaganiom.
Chciałbym aby był dostatecznie szybki na jazdę po mieście, a zarazem na tyle solidny aby można było nim bez brutalnie przejchać przez las, lekki wyskok itp.
Gdy mieszkałem za granicą jeździłęm meridą speeder t2. Aktualnie jazda tym rowerem w polsce zaczyna mnie nudzić i irytować z racji że muszę uważać na każdą dziurę, krawężnik, a o wjeździe do lasu nie mam mowy.
Mam okazję tanio kupić Ridleya Ignite http://allefree.pl/galeria/667326/1.html
Ale patrząc na przednią zębatkę, wnioskuję, że jest wolny. Wydaję mi się że przydały się też tylni amortyzator.
Proszę profesjonalistów o odpowiedź czy jest gdzieś rower ( złoty środek ) który sprosta moim wymaganiom.
Pozdrawiam
Jerzy
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.