Marian Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam mam takie pytanie: mam w planach wymianę osi koła tylniego i chciałem zamiast osi założyć taki zacisk: http://www.allegro.pl/item106301383_zacisk...o_deore_xt.html czy jest to możliwe? czy musze wymieniać piaste? teraz mam normalną oś z gwintem z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 nikt nieodpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Zacisk nie jest zamiast osi. Albo masz oś pełną ze śrubami, albo masz oś drążoną z zaciskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RZUŁF Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 do szybkozamykacza musisz mieć drążoną oś (pusta w środku) jeśli dobrze Cię zrozumiałem masz pełną oś - koło mocowane na nakrętki więc nie będzie pasować (musisz wymienić oś jeśli w piaście mozesz to zrobić lub piastę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dokladniej jak koledzy wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 A tak wogóle to ten zacisk z Allegro jest do przedniego koła - niby jak miałby pasować do tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 wiem że jest do przedniego koła, chciałem się tylko zorientować czy ten patent w ogóle wypali ale widze że chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zawsze możesz wymienić oś jeśli Ci bardzo zależy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.