czyzu6491 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Witam, dostałem dzisiaj korbę slx 670 i chcę zdjąć zębatki jednak wydają mi się one torxami i pytanie czy moge je odkręcić zwykłym imbusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk81 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Możesz.......młotek i przecinak tez da rade, mozna rowniez przyspawac nakrętke, jest wiele sposobow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 a nie lepiej po prostu dokupić klucz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Kup klucz a nie próbuj imbusami bo rozwalisz gniazda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jak było wspomniane sposobów jest wiele, potęga magii, telekineza, jednak najszybciej idzie właściwym kluczem, t25 bodajże ...możesz próbować imbusem, jak sobie zepsujesz to wtedy magia sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dobra wszytsko cacy miałem torxa ale Siemano sie postarało, żeby całe gwinty klejem zalepic tak, że mało ręce nie odpadną przy odkręcaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nagrzej śrubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dobra wszytsko cacy miałem torxa ale Siemano sie postarało, żeby całe gwinty klejem zalepic tak, że mało ręce nie odpadną przy odkręcaniu Zapewne imbusy to też zaraz będzie przeżytek a idąc za radą kolegi trzeba będzie się wspomagać palnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groniu Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Warto posiadać kilka podstawowych kluczy wtedy takie operacje przechodzą w łatwy sposób no i jest pewność że się czegoś nie uszkodzi. Pozorna kombinacja i oszczędność i szukanie rozwiązań pośrednich często kosztuję i więcej nerwów i więcej pieniędzy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Palnik palnikiem ale mocna lutownica było by bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 dobry klucz i pusci, palnik do takich srub ? Lepiej sie przyznać ze sie siły nie ma, ciekawe czym byście śruby w samochodach odkrecali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Siła siłą, jak np z drugiej strony jest wycięcie tylko na śrubokręt a śruba się kreci to powodzenia ... ja by był imbus to nie ma prawa nie dać sie odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.