AntyIdiota Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Chcę kupić błotniki na jesień i zimę. Teraz gdy nie mam czasu wolnego codziennie używam roweru do dojazdów i nie chcę by mi błoto brudziło ubranie. A dojeżdżam raczej szybko tak jakbym jechał normalnie na rower, może nawet szybciej bo się śpieszę. Myślałem o tym: http://allegro.pl/komplet-blotnikow-topeak-defender-xc1-xc11-26-i3751584640.html O ile o przedni bym się nie martwił o tyle tylny nie wiem czy spełni swoją funkcję, wydaje mi się że tyłek i plecy nie będą ubłocone, ale spodnie to już nie wiem. Znacie jakąś lepszą alternatywę?
Sansei6 Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Chyba i przednim bym się martwił, raczej buty i nogawki mogą być mokre... no twarz chyba ocaleje "Efektowne"- a już myślałem, ze jakieś z diodami czy jakimiś zdobieniami pokażesz hehehe
FigoiFago Napisano 2 Grudnia 2013 Napisano 2 Grudnia 2013 Tylko pełne błotniki, inne wynalazki mogą nie zdać egzaminu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.