Piterro Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Jest tu na forum ktoś z Solca Kujawskiego? Jeżdżę po Puszczy Bydgoskiej. Fajne tereny....i łatwe i trudniejsze jak ktoś potrzebuje. Poszukuję chętnych do wspólnych treningów.
fix123 Napisano 12 Grudnia 2013 Napisano 12 Grudnia 2013 witam Jak chesz pośmigać po puszczy co niedziele jedzie Ekipa o 10:00 lub o 11:00 w zależności od pogody. Pierwsza ekpia na razie śmiga o 10. Spotykam się ul. Wojska Polskiego Koło Kauflanda.
Piterro Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Napisano 15 Grudnia 2013 Czyżby kolega z Ride Bike Extrem z Piotrem na czele? Śledzę Was na FB..... Ale jakoś nie udaje mi się do tej pory zgrać Wasz pobyt w Puszczy z moim....
fix123 Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Tak tyle że ja jestem z tej grupy o 10. a Piotr śmiga o 11. lecz z racji zimna i wiatru czasmi nie jade do puszczy bo mi zadalego z fordonu i kręce po fordonie ale po lasach gdańskich.(patrz koło myślecinka) Pozdr
zgucior Napisano 19 Lipca 2014 Napisano 19 Lipca 2014 Fajoskie są tam tereny choć mało to ma wspólnego z mtb ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.Byłem przedwczoraj i strasznie się umordowałem bo jest bardzo sucho i sporo luźnego piachu. ale puszcza fajna
Piterro Napisano 24 Lipca 2014 Autor Napisano 24 Lipca 2014 Ano. Mi odpowiada jako odskocznia od chaosu w pracy. Mieszkam tutaj od niedawna, i przeżywam właśnie drugi okres fascynacji jazdą rowerem po lasach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.