maroko777 Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Witam, do sprzedania mam używany 2 sezony amortyzator Fox 36 Talas 160/120mm wersja R z otwartą kąpielą olejową.Fox chodzi rewelacyjnie, jest po 2 serwisach (przy pierwszym wymieniłem tylko olej w lagach i nasączyłem gąbki smarujące a przy drugim serwisie wymiana oleju, wymiana uszczelek kurzowych i nasączone nowe gąbki).Posiada normalne ślady użytkowania czyli delikatne otarcia i zadrapania powłoki lakierniczej lag dolnych, lagi górne są w stanie idealnym.Stan amortyzatora określam na bardzo dobry z małym minusem.Amortyzator w dalszym ciągu dobrze mi służy i jest zamontowany w rowerze kilka fotek poglądowych : https://plus.google.com/photos/108521006366109370912/albums/5904313312288691217?banner=pwa&authkey=CKCs0JnnqIvLBg cena: 1300pln do małej negocjacji
Mod Team mrmorty Napisano 4 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 4 Grudnia 2013 proszę na przyszłośc kliknąc przycisk zgłoś gdy temat przestaje byc aktualny Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.