Rookwood Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam.Mam do wyboru dwa amortyzatory:RST Aerial 29 albo Sr Suntour Raidon air 29.Różnica ceny jest mała. Wagowo również niewiele się różnia. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Trudno mi pomóc , ale Aerial to właściwie - golenie dolne od Omegi 29" a górne od M29 (tak jak w Omedze 29") - czyli jest to RST Omega 29" do tego wsadzony kartridż z powietrzem. Zastosowanie kartridża powietrznego ma to do siebie , że zmniejsza średnicę komory powietrznej a co za tym idzie zmusza do pracy na większym ciśnieniu, oraz zwiększa progresję ugięcia. Do tego tuleje ślizgowe są długie - co oznacza spory opór ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mówisz o Raidonie 2014? Jak tak to bierz raidona. Raidon dostał level-up do poziomu starego epicona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja też bym brał Raidona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.