Skocz do zawartości

[stojak serwisowy] powerfix- z lidla, nowy, z bonusami

M333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stojak nowy, kupiony w lipcu. Razem z paragonem uprawniającym do 3 letniej gwarancji. Naprawa/wymiana bezproblemowa, w każdym sklepie na terenie kraju. Miał to być prezent- niespodzianka dla początkującego rowerzysty. Kilka dni temu bez mojej wiedzy kupił sobie podobny na allegro.

Konkrety:

- nowy, w pudełku, otwarty jedynie w celu sprawdzenia kompletności

- paragon w komplecie

- cena to 160zł plus wysyłka (22zł ekonomicznie, 26zł priorytetem- wg cennika Poczty- masa 5-10g, gab. B)

Opinie jak i zdjęcia do znalezienia w sieci. Na życzenie mogę sfotografować swój używany (korzystam z identycznego)  oraz pudełko z nowym.

Bonus:

- nabywca stojaka ma możliwość zakupu narzędzi rowerowych na bardzo atrakcyjnych warunkach

- do wyboru z tego linku http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29339575

A/ w przypadku zakupu 1szt- połowa ceny (np. chętny na klucz 2w1 otrzyma go za 13zł)

B/ w razie chęci zakupu 2szt- obowiązuje tylko cena droższego narzędzia (np ktoś chce klucz 3w1 oraz bacik- wtedy w cenie klucza 3w1, 28zł, otrzymuje oba przedmioty).

W razie pytań, wątpliwości proszę o wiadomość.

Napisano

Nie wiem skąd jesteś ale u nas we włocławku te stojaki w lidlu były po129 zł.Było ich sześć, cztery się sprzedały, a dwa były po przecenie po 99 zł. pozdrawiam.przemas79.

Napisano

Pierwszego dnia obowiązywania gazetki rowerowej kupiłem 2 sztuki, w jednym z lubelskich lidlów. Były to dwa ostatnie egzemplarze.

Zważywszy na aktualną dostępność tego stojaka, właściwości użytkowe, warunki gwarancyjne (lidl znany jest z pozytywnego rozpatrywanie reklamacji, nawet powstałych tych z winy samego użytkownika- w ciągu 3 lat od zakupu) oraz na rabat na narzędzia- to moja cena wg mnie jest dla obu stron rozsądna.

• Mod Team
Napisano

czyli kupimy taniej, damy wyższą cenę i wstawimy na forum by zarobić.
Nikt tego Ci nie zabroni, ale pod warunkiem że robisz to na allegro. Forum to niekomercyjna inicjatywa.
Wywalam

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:
- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione
- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...