renatkahaj Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Cześć,Chciałabym się wybrać na 2 tygodnie w styczniu na Lanzarote lub Fuerteventurę, najlepiej i najtaniej z biurem turyst. z oferty LAST MINUTE. Koszt, jeśli zdecydujemy się kilka dni przed wylotem to ok 2500 z wyżywieniem. Do tej pory jeździłam na własną rękę, ale to wychodziło drożej. Zabieram oczywiście rower bo mam w planie codzienne treningi. NIe wiem jaka jest cena za przewóz roweru, ale nie powinno być drogo. Szukam koleżanki, żeby podzielić koszty. Mam 32 lata i jestem z Małopolski. W razie pytań i zainteresowania piszcie na maila renatkahaj@gmail.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajomcek001 Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ja byłem na Teneryfie, nigdy w życiu nie byłem w takiej formie jak po przejażdżkach na Teneryfie. I nigdy w życiu więcej nie jechałem 20 km na rowerze bez kręcenia pedałami jak po podjeździe na El Teide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Byłem z żoną na Fuertawenturze parę lat temu 30km jazdy motocyklem terenowym po naprawdę trudnym terenie i warto było ... Plaża Cofete http://www.wyspy-szczesliwe.pl/fuerteventura/PlazaCofete.php?id=993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.