Skocz do zawartości

[rama] kto wie co to za rama

ElQra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam 

ponawiam pytanie bo wczorajszy temat był źle zatytułowany i został zamknięty

czy ktoś wie co to za rama ???

Bo mam wrażenie że sprzedający chce mnie lekko  nabić w butelkę ( delikatnie mówiąc)

Podał cenę 700 - 800 złotych a ja nie mogę jej nigdzie namierzyć

Pozdrawiam

post-168959-0-40514700-1385796767_thumb.jpg

Napisano

Na pewno jest to Kross i na pewno dobrze przemyślałbym ten ewentualny zakup.

Lata temu Kross miał w ofercie takie właśnie szosy, linia Vento. Poszukasz, znajdziesz.

Napisano

Google zeznaje, że kolor nie jest zbytnio seryjny (Kross Venom) - pytanie dlaczego ;) Jest szansa że rama jest refubished. Swego czasu na allegro pojawiło się kilka modeli Kross Level w bardzo dziwnych kolorach z ramą ewidentnie od modelu Level. Jak na ramę w nieseryjnym kolorze to dość drogo. Potargowałbym się. Za 500 PLN można by brać.

@@Fenthin, A w jaki sposób problemy 2012-2013 rzutują na produkcję sprzed łaaaadnych paru lat? :) :) :)

Napisano

Gdzie wyczytałeś cokolwiek o "problemach 2012-2013" w odniesieniu do tej ramy? Jest stara, ma alu widelec, a kwota jest wzięta z kosmosu. Accent Apex i całkowicie węglowy widelec oraz jakieś stosunkowo tanie stery to kwestia 1000-1050zł. Co jest więc bardziej opłacalne?

Myslę że nie warto :P A to chyba linia Venom a nie vento ;)

Fakt. Głupi błąd :)

Napisano

Co jest więc bardziej opłacalne?

W kwestii ceny... 700-800 PLN to cena jest delikatnie rzecz ujmując z pupy... Przy 500 PLN bym się zastanawiał czy nie wziąć. Nie wiem dokładnie kiedy Kross zaczął robić ramy na Tajwanie, ale wydaje mi się, że rama może pochodzi z pretajwańskiego okresu...

Gdzie wyczytałeś cokolwiek o "problemach 2012-2013" w odniesieniu do tej ramy?

Wydawało mi się, że próbujesz coś sugerować, ale zapędziłem się w swoich interpretacjach. Sorki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...