pablo102425 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Każdy inaczej spędza noc z 31 grudnia na 1 stycznia, mnie nie bawi świętowanie i picie dlatego co roku jadę pooglądać sobie sztuczne ognie na Ślężę. Może byłby ktoś chętny na wspólny taki wypad? Możliwości jest wiele, zależne wszystko od pogody (mrozu) -jedziemy z samego Wrocławia (ja z Obornik Śląskich) rowerami -jedziemy do Mietkowa pociągiem, później rowerami -jedziemy samochodem gdzieś pod Ślężę i tylko wjeżdżamy na nią rowerami. Zawsze jeżdżę rowerem MTB, ale jeśli znajdzie się ktoś ze zjazdówką to chętnie tak też się wybiorę, z tym że wtedy na górę będzie trzeba wprowadzić. Chyba powoli przemijają mi lata szaleństw i jazdy samemu nocą, a później zjazd, który po lodzie jest trochę niebezpieczny, ale wiadomo, w grupie raźniej. Ktoś by się pisał? Oczywiście wszystko do obgadania, nic nie narzucam, tylko proponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Naprawdę świetny pomysł na ten sylwester jak by to było gdzieś koło Kielc rozważył bym to ale skoro jest jak jest :/ Powodzenia życzę i przy okazji do przodu Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz10 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wstepnie sie pisze:) moje gg 13333045 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Bardzo ciekawy pomysł, masz może jakieś zdjęcia z tego sylwestra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ostatnia odpowiedź w tym temacie http://www.forumrowerowe.org/topic/115107-sleza-wjazd-rowerem-czy-legalny/page-18 zdjęcia i GPS Jasinskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.