brol555 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam Jestem nowy i proszę o pomoc.Zainteresował mnie rower PINARELLO FP1 http://allegro.pl/rower-szosowy-pinarello-fp1-alu-carbon-campagnolo-i3731449624.html Mam pytanie do znawców tematu co sądzicie o tej szosie i jak sprawdzić czy to ni Chińczyk.Dodam że będzie to moja pierwsza szosa. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Raczej oryginał ale ma bardzo słaby osprzęt i opony już też są raczej do wymiany. Koła też nie są jakieś mega lekkie i mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aluminium dobrze wrozy. Era chinskich podrobek, jak mi wiadomo, rozkwitla wraz z pelnymi ramami karbonowymi. Xenon Campy skonczyl sie w 2009, notabene byla to najnizsza grupa Campy, wiec mniemam, ze ta rama jest z 2009-10 (?) Rower musial wiecej stac niz jezdzic, bo az opony sparcialy. Rowniez widac to po napedzie, koronki kasety, zebatki korby, w idealnym stanie. Sprzet, ogolnie nie janwyzszych lotow, za to bardzo ladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brol555 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dzięki za szybką pomoc, w takim razie go odpuszczę i poszukam czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.