piluj Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Witam. Co myślicie o tych kołach jak z linku (i tytułu) http://allegro.pl/nowe-syncros-fl-ds25-okazja-i3722631620.html Czy warto je kupić? Koła byłyby ujeżdżane przez bikera +-85kg w terenie raczej przełajowo-pofałdowanym;)zamontowane w lekkim fullu. Przeszukałem neta I nie znalazłem za wielu informacji na ich temat(nawet na stronie producenta ciemność widzę) Czy lepiej jednak będzie założyć Mavic Crossride lub cos na dt Swiss 350 albo Novatecach 711/712? Dzięki Pozdr.
piluj Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Napisano 3 Grudnia 2013 Ewentualnie co myślicie o kołach Fulcrum Red Power XL?
Greg000 Napisano 3 Grudnia 2013 Napisano 3 Grudnia 2013 Te fulcrum (2012) mialem na poprzednim sprzecie. Lekkie, szybkie, wytrzymale i jesli nie potrzebujesz naprawde duzych gum lub UST to jak najbardziej bierz. Mavic crossride mam teraz- model 2013 i potwierdzaja teze ze Francuzi oprocz sera nic dobrego jeszcze nie stworzyli. Tylko problemy i jeszcze wiecej problemow. Juz wiem na co wydam moj bonus swiateczny.
piluj Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Napisano 5 Grudnia 2013 No włąśnie też spodobały mi się te Fulcrumy, choc dalej czekam na opinię w sprawie Syncrosów (czy naprawdę nie są tak popularne?). A co do system bezdętkowego to I tak jak coś będe kombinował z Ghetto Tubeless
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.