pablo102425 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Więc tak, przepracowanie zimy u mnie zawsze polegało na jeżdżeniu na rowerze. Pierwszą zimę próbuję zagospodarować inaczej. Basen (uczenie się pływać), bieganie i siłownia już jest. Czytając forum i oglądając wiele filmików z treningów zacząłem się zastanawiać nad skakanką. Jestem zdecydowany na to żeby spróbować, na pewno nie zaszkodzi a może da jakiś pozytywny efekt. Jak ćwiczyć wiem z filmików i opisów instruktażowych a pewnie resztę się douczę. Jednak nie wiem jaką skakankę kupić, jaki materiał, jakieś konkretne firmy, które tworzą dobry, mocny sprzęt? Może ktoś ma duże doświadczenie w tej dziedzinie i może polecić konkretny model? Mieszkam w małej miejscowości także tylko sklepy internetowe i allegro wchodzi w grę. Wiem że dla wielu to banalne pytanie ale jest tego tyle w internecie że naprawdę nie wiem co kupić. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 grube chwyty, lozyskowana, a linka to kwestia priorytetu - sila/wytrzymalosc barkow = lekka (sznurek/tworzywo), kondycja ogolna = ciezka (stalowa linka w oplocie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja mam skórzaną na łożyskach z GoSportu. Dopiero zaczynam przygodę ze skakaniem, ale już odczuwam, że jest za lekka. Polecam, łydy wydają się mocniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.